Yleistä:Ominaisuudet ja palvelut sivustolla on jaettu jäsentason mukaan ja tässä käydään läpi mitä eri tasolla olevat jäsenet voivat tehdä sivustolla. TeamBeyond on avoin kaikille käyttäjille, riippumatta siitä onko jäsen vai ei, ja kaikki saavat jäsenyyden vain täyttämällä hakulomaketta.

Kaikki käyttäjät:Kaikki käyttäjät, riippumatta siitä onko jäsen vai ei, voivat selata sivuston sisältöä ilman rajoituksia sekä ottaa osaa keskusteluihin vierailijana keskustelupalstoilla.

Jäsenet:Jäseneksi liittyminen onnistuu täyttämällä jäsenhakulomakkeen, ei sen vaikeampaa. Kun olet jäsen ja kirjaudut sisään palveluun sinulle tehdään automaattisesti hyvin yksinkertainen profiilisivu omalla nimimerkilläsi jota voit milloin vain itse muokata. Jäsenten nimimerkit ovat lukittuja, eli vierailevat kirjoittajat keskustelupalstoilla eivät voi käyttää nimimerkkiäsi.
Jäsenenä sinulla on mahdollisuus lisätä keskusteluavatarin, joka näkyy nimimerkkisi alla keskustelupalstalla kun olet kirjoittanut viestin. Voit myös lisätä oman kuvan profiilisivullesi.
Kun olet jäsen voit myös käyttää tapahtumakalenteria ja lisätä itsesi mukaan eri tapahtumiin ympäri Suomen, näin on helppoa seurata ketkä ovat menossa minnekin ja voi vaikka sopia tapaamisia.

Jäsentaso 1:Tämä on taso jotka kaikki saavat automaattisesti kun ovat täyttäneet hakulomakkeen ja se on onnistuneesti lähetetty eteenpäin.
Nyt kaikki käyttäjät saavat myös ykköstasolla käyttöönsä kuvagallerian.

Jäsentaso 2:Kakkostasolle voi päästä olemalla aktiivinen keskustelupalstoilla (ja tähän ei lasketa viestejä jotka ovat ns. "turhia"), tai pyörii aktiivisesti eri autohifitapahtumilla tai -kisoissa.
Kakkostasolla avautuu uusia ominaisuuksia:
  • Oma sivusto - voit tehdä oman kotisivun TeamBeyondin alle, siirrä tiedostot sisäänrakennetulla FTP-ohjelmalla
  • Vieraskirja - voit tehdä profiilisivullesi vieraskirjan, jonka itse ylläpidät

Jäsentasot 2-5:Uusia ominaisuuksia ei avaudu, mutta olemassa olevat palvelut parantuvat.

Muut ominaisuudet:Jäsenille voidaan antaa myös muita oikeuksia kuin jäsentasoon liittyvät ominaisuudet, sillä sivustoa pitää myöskin ylläpitää ja sivustoon pitää myös saada aika-ajoin uutta sisältöä.
Eli seuraavia oikeuksia voidaan harkinnan mukaan antaa jäsenille (ja niiden myötä jäsentasokin nousee tietyn kaavan mukaan):
  • Uutishallinta
  • Kalenterihallinta
  • Keskustelupalstan moderointi
  • Käyttäjähallinta
  • Messutapahtumahallinta
  • Kuvagalleriahallinta
  • ja lisää tulee kunhan sivustolle lisätään uusia ominaisuuksia

Jäsenet voivat myös saada lisänimikkeen, mutta tätä ei anneta kaikille, jottei sen merkitys pienentyisi liikakäytöstä. Esimerkkejä siitä ketkä voivat lisänimikkeen saada: mediaedustajat, kilpailutoiminnan edustajat, maahantuojat, kauppiaat/edustajat jne.


Ja tärkein viimeiseksi:

Esittelyt:Mikäli jäsenellä on autohifiauto, joka toimii demoautona tai kilpailee FASCA/EMMA tai dBDrag kisoissa, niin voidaan tehdä autoesittely, eli oma laajempi kotisivu autosta. Kotisivu on mahdollista tehdä itse jos niin haluaa, mutta silloin se menee TeamBeyondin ylläpitojärjestelmän tarkkaillun läpi, jotta voidaan varmistua sivuston laadusta ja toiminnasta. Jos ei itse halua kotisivua tehdä, niin TeamBeyond:in websuunnittelijat voivat sen tehdä sinulle, veloituksetta!

Esittelyyn on tulossa lisää infoa piakkoin, sillä tähän tullaan liittämään jotain muutakin, mutta kaikkea ei saa paljastaa ihan heti.......

Alan uutiset
18.06.2008
EMMA Finlandilla uudet sivustot
22.02.2008
AudioImportilla uudet nettisivut
11.02.2008
EMMA Finland ry.
...lisää uutisia

Tiimi uutiset
08.09.2008
Suomenmestaruuskisat
28.07.2008
Doris II-sivusto avattu
22.10.2007
TeamBeyond kutsuttu edustamaan Suomea Ruotsiin
...lisää uutisia

Tapahtumat
Ei merkintöjä kalenterissa


Uusin galluppi
Mitä mieltä ACS/TCS 2008:sta?
Viim. päiv. galleriat

17.09. - nipponi91

14.08. - Toni88

23.07. - Finlander47