Renaut Megane Cabriolet tunnetaan myös nimellä WIDE.

Mistä nimi tulee tuskin jää kenellekkään epäselväksi. Tämä, noin 8cm puoleltaan levitetty kamelontti harvinaisuus on saanut uudelleen syntynyt Joensuussa. Siinä on varmaan Renaultin suunnittelijat Pierre ja Frances niellaisseet patonkinsa väärään kurkkuun ja tyhjentäneet pari pulloa punaviiniä sen jälkeen jos ovat nähneet miten heidän suunnittelemansa cabrio luomus on "raiskattu" uuteen uskoon.

Näiltä sivuilta löydät autontietojen lisäksi kuvia widen:n ulkokuoren muutoksista aina äänentoistoon asti. Kuski osiossa kerron vähän miten sotkeuduin tähän harrastukseen sekä saavutuksistani. Tämä ei ole mikään "Widemonnille" morsian juttu mutta naiskauneuden viestit ovat toki aina tervetulleita. :D

Vieraskirja ottaa vastaan positiiviset sekä negatiiviset palautteet aina kehitys ideoihin asti. Toki jos joku varakas huippumalli haluaa antaa puhelinnumeronsa niin en ota vastuuta siitä jos joku muukin soittaa. (EDIT:...tämän piti olla vitsi mutta ensimmäiset puhelin numerot tulivat heti kun sivut avautuivat..)

Talvi on harrastajan parasta aikaa. Talvi 2006/2007 minun piti ottaa levon kannalta mutta toisin kävi... pienet muutostyöt wideen on käynnistynyt tammikuussa. Enempää en paljasta vielä tässä vaiheessa mutta.. ehkäpä WIDE soittaa "humppaa" sinun paikkakunnallasi jo ensi kesän alussa uusilla kujeilla. ;)

HUOM!! WIDE etsii uutta omistajaa. Jos sinusta tuntuu ettet kerkiä kesäisin ottamaan aurinkoa, tässä ratkaisu siihen tai haluat muuten vaan fiilistellä ajellessa rantabulevardeja niin ota sähköposti auki ja pistä minulle viestiä niin kerron lisää joni@kalisconcept.com.

Toivotan sinut tervetulleeksi vielä kerran ja toivon että viihdyt sivuilla.

T: Joni "Widemon" Hirvonen